joi, 20 septembrie 2012

BMW Active Tourer

Salonul Auto de la Paris aduce in atentie primul vehicul din gama premium care combina confortul si functionalitatea spatiului cu performantele dinamice si stilul, un nou concept hibrid plug-in, BMW Active Tourer.

BMW Active Tourer este cheia dezvoltarii brand-ului pe segmentul masinilor mici si compacte. Acesta beneficiaza de propulsie cu reincarcare de la priza: motor electric, baterii Li-Ion si sistem inteligent de control al motorului. Modelul hibrid poate parcurge pana la 30 km in modul 100% electric, dupa care cupleaza cu motorul pe benzina de 1.5 litri cu trei cilindri. Puterea totala a sistemului depaseste 140kW/190CP, ceea ce presupune performante sportive la consum scazut. BMW Active Tourer atinge 100 km/ora in mai putin de 8 secunde, si are un consum mediu de 2.5 litri/100 km.

Conceptul se adreseaza clientilor segmentului premium care prefera un inalt nivel de confort, o pozitie inalta de condus si un spatiu interior generos. De asemenea, familiile care doresc spatiu si functionalitate vor fi atrase de noul BMW Active Tourer.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu