luni, 10 septembrie 2012

Facelift pentru Chevrolet Spark

Producatorul american Chevrolet ii incanta pe soferii europeni cu imbunatatiri la gama de autoturisme comercializate, imbunatatiri care sporesc raportul pret-calitate, in favoarea si spre satisfactia cumparatorilor.

Imbunatatirile de design care apar la noul Spark pot fi observate la grila dubla a radiatorului si la bara fata de protectie care au fost reproiectate. Proiectoarele pentru ceata si capacele farurilor au fost restilizate si acum se completeaza armonios , astfel incat Spark are de-acum o fata cu totul noua. Noul facelift pentru Chevrolet Spark contine jante din aliaj de 14 si 15 inch care il fac sa para mai sportiv si mai impunator. Stopul central spate beneficiaza de tehnologia LED si este montat la inaltime, integrat in spoilerul de deasupra lunetei, fapt care ii ofera soferului vizibilitate sporita.

Din punct de vedere al consumului si al motorizarii, Spark are in dotare motoare pe benzina de 1 litru (68 cp) sau 1.2 litri (82 cp) cu consum redus la doar 5 litri la 100 kilometri (consum mixt), iar nivelul de emisii de CO2 ajunge la 118 g/km.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu