miercuri, 3 octombrie 2012

5 concepte esentiale la Salonul Auto de la Paris 2012

Conceptele sunt exprimate prin prototipurile expuse. Cele 5 concepte esentiale la Salonul Auto de la Paris 2012, adica masinile pe care nu le vom putea admira pe strada prea curand, reprezinta “crema” oricarui salon auto care se respecta.

Peugeot prezinta un concept aproape SF, Onyx – cea mai surprinzatoare prezenta, cu sasiu din fibra de carbon si propulsor hibrid de 3 litri.
BMW Active Tourer, un hatchback monovolum, de calitate germana, intra in productia de serie in 2013, cand va putea fi achizitionat (pe bani multi), ca prim model BMW cu tractiune fata.
 Lexus LF CC concept ce ”striga” testosteron prin toti porii, ofera o noua abordare experientei sofatului si o gama foarte avansata de tehnologii.
McLaren P1-3 – de la el nu-ti poti lua ochii, o masina care isi propune sa iti ofere cea mai incitanta, cea mai capabila si mai dinamica experienta de sofat.
Smart ForStars ne aduce in prim plan noua directie a brand-ului, din punct de vedere al design-ului, si este printre cele mai simpatice aparitii la Salonul Auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu